Mamma, Pappa, Handledare?

Trygghet

Du som vårdnadshavare ska känna dig trygg med att välja oss som utbildare. Vi har många års erfarenhet och sätter alltid elevens säkerhet och lärande i fokus. 

Vi skräddarsyr varje elevs utbildning efter personliga önskemål och förutsättningar. 

Alla är olika 

Vi lär oss på olika sätt. En del är teoretiska och andra praktiska. Några behöver mer tid och stöd i inlärningen och vi har utbildningsmaterialet som möter och underlättar. Låt oss bara veta så kan vi hjälpa er på bästa sätt!

Vår vision är att skapa en trygg miljö för inlärning. Trafiksäkerhet är något vi brinner för, körkort är inte bara ett körkort. Det är ett stort ansvar och framför allt en investering i framtiden. 

Kvalité 

Våra lärare är välutbildade och har fingertoppskänsla för hur en utbildning ska planeras på bästa sätt. 

Vi vill att varje elev ska ha de bästa förutsättningar till att få godkända förarprov på första försöket. Därför ser vi till att du som elev är färdigutbildad och har uppnått alla kursmål innan förarprov genomförs. 

Vi vet att ett körkort kan vara ett av de stora livsmålen. Många längtar, väntar på den dag körkortet äntligen ligger i handen. 

Vi vill att vägen till körkortet ska vara något man minns och kan tänka tillbaka på som en av den bästa personliga investeringen för sig själv. 

 

Övningskörning privat

Vi ser gärna att ni Föräldrar/handledare tar del av utbildningen för att på bästa sätt kunna mängdträna hemma och följa undervisningsmålen. 

Vill ni åka med ?

Följ med i bilen och se hur vi jobbar, få inspiration till att utvecklas! 

Vi har genom åren hjälpt tusentals elever att nå drömmen om ett körkort! 

Ring, maila eller kom förbi så hjälper vi dig att starta din utbildning!